vakantie, de winkel gesloten

Van 10 juli tm 4 augustus zijn wij op Vakantie. We gaan de SAGE Z-Axis grondig aan de tand voelen. De winkel is  gesloten. 7 augustus zijn we er weer.bericht geplaatst op dinsdag 3 juli 2007
werpen, de 1e avond

De eerste avond werpen is geweest. Het weer was prima. Nadat Menno uitgelegd had welke drie basisaspekten belangrijk zijn voor het maken van een goede worp. zijn we begonnen. Ieder kreeg individuele aandacht,zodat je je eigen werpstijl verder kunt uitbreiden. Aan het eind van de avond nog een demo, waarbij Menno konkurentie van roofbleien en winde. 20 juni verder.bericht geplaatst op donderdag 7 juni 2007
eenhandig werpen met Menno van dam
Ook dit jaar kunt u uw werpen weer bijspijkeren. dit kan op de woensdagavonden  6 en 20 juni on de leiding van  Menno van Dam. De preciese tijden en de plaats worden nog bekend gemaakt. De kosten voor de twee avonden zijn € 10,00 Er kunnen max. 10 werpers deelnemen. P.S. zie www.morrum.com voor zijn laatste vangst. De foto staat op de zweedse pagina.


bericht geplaatst op woensdag 9 mei 2007

Vliegbinden
Regelmatig verzorgen wij vliegbind avonden voor mensen die interesse hebben voor het zelf binden van kunstvliegen. Dit gieten we meestal in een cursus programma van een aantal opeenvolgende wekelijkse avonden waarin de basistechnieken worden geleerd en waarin we samen met u een aantal vliegjes binden. De kosten zijn niet noemenswaardig, waardoor de drempel om te leren vliegbinden voor iedereen heel laag is.

Werpen
Zaterdag's van 12.30 t/m 13.30 uur leert Gert van der Kamp beginners de basis van het werpen met de vliegenhengel.


Als u interesse heeft om aan een dergelijke cursus deel te nemen, of de basis van het werpen met de vliegenhengel te leren, laat ons dat dan even telefonisch of per e-mail weten, of kom het ons in de winkel vertellen.

Otter Hengelsport - Vechtstraat 108 - 8021 AZ Zwolle - T. 038 - 4216825 - F. 038 - 4212136 - E.
site made by join HANDS - disclaimer - algemene voorwaarden - © 2022 Otter Hengelsport B.V.